식품 과학 및 문화 학사 학위
Pollentia, 이탈리아
기간
3 Years
언어
영어
속도
풀 타임
신청 마감
요청 신청 마감일
가장 빠른 시작 날짜
가장 빠른 시작 날짜 요청
수업료
EUR 15,500 / per year
연구 형식
캠퍼스에서
소개
지속 가능한 식품 미래를 향한 길
세계 최초의 학제간 미식 과학 과정 에 참여해 보세요.
요리법은 음식을 전체적으로 이해하는 것입니다. 우리는 독특한 접근 방식을 통해 이론적 학습과 실제 경험을 결합하여 학생들이 다양한 생산 현실을 이해하고 비판적 사고를 개발할 수 있도록 돕습니다. 우리 커뮤니티의 일원으로서 여러분은 분주한 식품 산업에서 경력을 시작할 준비를 갖추게 될 것입니다.
국경을 넘어 학습
우리는 견학 및 체험 활동 을 촉진하여 다양한 생산 현실을 직접 경험할 수 있도록 합니다. 다양한 글로벌 미식 관행을 발견하고 이러한 학습 내용을 연구에 적용하십시오.
음식으로 통일된 다양한 관점
우리 과정은 세계 각지에서 온 학생들을 한자리에 모아 다양성을 존중합니다. 이러한 다문화 환경은 대화를 촉진하고 학습 경험을 풍부하게 하여 전 세계 미식 문화 에 대한 더 깊은 이해를 촉진합니다.
갤러리
장학금 및 기금
Italian Students
Number of fee exemptions | Fee exemption amount in Euros | Income (ISEE) and property (ISPE) for submitting the scholarship application in Euros | |
ISEE (income) | ISPE (property) | ||
1 | € 15.500 (total fee exemption) plus student housing and lunch at the Academic Tables | ≤ 26.306 | ≤ 57.188 |
3 | 10.000 | ≤ 36.600 | ≤ 76.200 |
5 | 5.000 | ≤ 42.800 | ≤ 78.000 |
Non-Italian Students
Who can apply for the scholarship | Number of fee exemptions | Fee exemption amount in Euros | Income (ISEE) and property (ISPE) for submitting the scholarship application in Euros | |
ISEE (income) | ISPE (property) | |||
Non-Italian citizens from low income countries or lower middle income or upper middle-income countries according to the World Bank | 5 | € 15.500 (total fee exemption) plus student housing and lunch at the Academic Tables | ≤ 26.306 | ≤ 57.188 |
All non-Italian citizens | 5 | 10.000 | ≤ 36.600 | ≤ 76.200 |
All non-Italian citizens | 2 | 5.000 | ≤ 42.800 | ≤ 78.000 |
Students can apply if:
- they have applied during the first or second admission session (March or May 2024)
- have been admitted to the first year of the Degree Course for the 2024/2025 a.y. with a minimum admission score of 70/100
- their ISEE (income)/ISPE (property) amounts do not exceed the limits indicated in the table
Scholarship Application Deadline: May 21, 2024
Since 2004, more than 260 students from 40 countries have benefitted from the scholarships offered by the University of Gastronomic Sciences.
Over the years UNISG has invested over 9.5 million euros in scholarships, an effort that underlines the university’s commitment to placing the values of Merit and the Right to Education before geographical origin, social extraction, and economic possibilities of the students.
Businesses, organizations, and foundations have contributed over €3 million to the fund, investing in the education of a new generation of Gastronomes who can play an active, leading role in the local development of their home countries and bring about cultural and political change through food.
과정
음식만큼이나 다각적인 접근 방식
우리 프로그램은 광범위하고 학제간 접근 방식을 중요하게 생각합니다. 우리는 식품을 이해하는 데 기존 농업 이상의 것이 필요하다고 믿습니다. 과학, 생태학, 경제 및 문화를 통합하는 식품 생산의 모든 측면에서 역량을 습득하게 됩니다.
Our interdisciplinary approach includes subjects such as:
- Ecology and Biodiversity
- 분자과학과 맛
- 경제 정책과 식량 지속 가능성
- 농업생태계와 지속가능성
- Food Anthropology
- 식품의 역사
- 글로벌 식품 거버넌스
- 음식철학과 맛의 미학
- Food and Beverage Management
- 민족생물학과 식품 정찰
적응하고, 번영하고, 성장하는 법을 배우세요
우리의 커리큘럼은 단순한 지식 전달을 넘어 변화를 주도하는 인재를 양성합니다 . 오늘날 빠르게 변화하는 식품 산업에서는 적응성이 핵심이며 우리는 이를 육성합니다. 우리는 당신이 스스로 생각하고, 문제를 혁신적으로 해결하고, 산업 변화에 적응할 수 있는 기술을 갖추도록 해줍니다.
English Language Requirements
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